Kinga Węglarz

grodziski, grodziski
Miasto:
Grodzisk Wielkopolski
Miejsce pracy:
Grodzisk Wielkopolski, Samodzielny Publiczny Zespol Opieki Zdrowotnej Grodzisk Wielkopolski
"Bliżej Ciebie" Domowa Szkoła Rodzenia Kinga Węglarz
"Bliżej Ciebie" Domowa Szkoła Rodzenia Kinga Węglarz
Ciąża
- prowadzę szkołę rodzenia
- prowadzę indywidualną edukację przedporodową
- monitorowanie dobrostanu płodu w czasie ciąży i podczas porodu
Poród
- monitoruje KTG
- pobieram krew pępowinową
- TENS
Po porodzie
- wizyt patronażowe
- wsparcie laktacyjne
- edukacja i wsparcie kobiety w okresie laktacji
Moja szkoła rodzenia istnieje i działa od listopada 2012 roku. Przez te lata przygotowałam już sporą garstkę przyszłych rodziców do nowej roli życiowej :)
Poznałam wspaniałych, fantastycznych ludzi. Uwielbiam spotykać Was na swojej drodze i prowadzić przez nieznane do tej pory tematy.
Od jesieni 2017 prowadzę grupową szkołę rodzenia w bardzo przyjaznym miejscu - zlokalizowanym przy Gabinecie Lekarskim lek. Ewy Golińskiej-Koźmiński w Glinnie.
Tam w grupach 6-8 par spotykamy się przez 4 tygodnie w każdy wtorek, by móc przygotować się do ważnych chwil w Waszym życiu.
Kursy odbywają się co miesiąc, zapisy przyjmuję telefonicznie i przez fb.
To również indywidualna oferta szkoły rodzenia w której zajęcia odbywają się u Ciebie w domu. Dzięki temu możesz czuć się komfortowo i bezpiecznie.
Proponuję indywidualne przygotowanie do Narodzin Waszego Dziecka. W zaciszu domowym i przyjaznej atmosferze odpowiem na nurtujące pytania, przekażę całą moją wiedzę położniczą w sposób łatwy i przystępny , abyś Ty i Twój partner mogli czuć się pewnie w momencie zbliżającego się terminu porodu.
Kursy odbywają się co miesiąc, zapisy przyjmuję telefonicznie i przez fb.