Zaufaj Położnej

Adres:
Gdynia, ul. Słowicza 1/1

Szpital:

Kontakt:
www.zaufajpoloznej.pl 519754180 kontakt@zaufajpoloznej.pl www.facebook.com/zaufajpoloznej

Program szkoły rodzenia

Już ponad 10 tysięcy par przygotowało się z nami do porodu. Na zajęciach skupiamy się przede wszystkim na ćwiczeniach praktycznych. Przygotujemy Cię na każdy scenariusz porodu i do opieki nad Twoim noworodkiem po powrocie do domu. Doświadczone położne z Zaufaj Położnej nauczą Cię karmienia piersią, radzenia sobie w trudnych sytuacjach, udzielania pierwszej pomocy oraz kompleksowo przygotują do rodzicielstwa. Nasze kursy odbywają się Gdyni przy ul. Słowiczej 1/1 i prowadzone są zarówno w dni robocze, jak i w weekendy. Prowadzimy również kursy indywidualne w naszym centrum w Gdyni jak i w domu pacjenta. W ramach kursu otrzymujesz: * 9 miesięczny dostęp do kursu szkoły rodzenia online aby powtórzyć wiedzę zdobytą na kursie stacjonarnym * zniżkę na konsultację z położną oraz na pakiet wizyt patronażowych po porodzie * nasze autorskie materiały których nie kupisz nigdzie indziej * gift pack dla każdego uczestnika kursu z wieloma pełnowartościowymi produktami dla noworodka oraz przyszłej mamy * dostęp do zamkniętej grupy dla rodziców naszej szkoły rodzenia pieczę nad którą sprawują nasze położne
Osoby prowadzące zajęcia

Nasz zespół to położne pracujące w szpitalach, przychodniach, odbywające wizyty patronażowe w domach pacjentów. To również wykwalifikowane Certyfikowane Doradczynie Laktacyjne które wspierają świeżo upieczone mamy w karmieniu noworodków.

Szkoła bezpłatna

Nie
Cennik

Dodatkowe informacje

Zajęcia naszej SZKOŁY RODZENIA ZAUFAJ POŁOŻNEJ prowadzimy: - w trybie weekendowym lub w dni robocze, - w grupach bądź indywidualnie, - stacjonarnie, a także online! Wybierz najwygodniejszy dla siebie tryb zajęć :) Aktualne terminy wszystkich naszych kursów i całą ofertę znajdziesz pod adresem: www.zaufajpoloznej.pl Zapraszamy!